Preview Mode Links will not work in preview mode

De Limburger Voetbalpodcast

Mar 27, 2023

De sportredactie van De Limburger blikt in de Voetbalpodcast terug op het afgelopen voetbalweekeinde. Met aandacht voor onder andere de nederlaag van MVV, een vooruitblik op het weekend en de soap rond het Nederlands elftal. Aan tafel bij presentator Marlous Flier de clubwatchers Emil Visser (MVV), Rob Sporken...


Mar 20, 2023

De sportredactie van De Limburger blikt in de Voetbalpodcast terug op het afgelopen voetbalweekeinde. Met aandacht voor de ontwikkelingen in het Limburgse voetbal. Aan tafel bij presentator Marlous Flier clubwatcher Jack Martens (VVV-Venlo) en vaste sidekick Ivar Hoekstra.


Mar 13, 2023

De sportredactie van De Limburger blikt in de Voetbalpodcast terug op het afgelopen voetbalweekeinde. Met aandacht voor de ontwikkelingen in het Limburgse voetbal. Aan tafel bij presentator Marlous Flier clubwatcher Rob Sporken (Fortuna Sittard) en vaste sidekick Ivar Hoekstra.


Mar 6, 2023

De sportredactie van De Limburger blikt in de Voetbalpodcast terug op het afgelopen voetbalweekeinde. Met aandacht voor de derby tussen MVV en VVV, en de twee zeges van Fortuna. Aan tafel bij presentator Marlous Flier de clubwatchers Emil Visser (MVV) en Rob Sporken (Fortuna Sittard).