Preview Mode Links will not work in preview mode

De Limburger Voetbalpodcast

Apr 24, 2023

De sportredactie van De Limburger blikt in de Voetbalpodcast terug op het afgelopen voetbalweekeinde. Met aandacht voor de ontwikkelingen in het Limburgse voetbal. Aan tafel ditmaal de clubwatchers Jack Martens (VVV), Maikel Suilen (Roda JC) en Rob Sporken (Fortuna Sittard), en vaste sidekick Ivar Hoekstra.


Apr 17, 2023

De sportredactie van De Limburger blikt in de Voetbalpodcast terug op het afgelopen voetbalweekeinde. Met aandacht voor de ontwikkelingen bij de vier Limburgse profclubs. Aan tafel bij presentator Marlous Flier de clubwatchers Maikel Suilen (Roda JC), Emil Visser (MVV) en Rob Sporken (Fortuna Sittard).


Apr 11, 2023

De sportredactie van De Limburger blikt in de Voetbalpodcast terug op het afgelopen voetbalweekeinde. Met aandacht voor de prestaties van de vier Limburgse profclubs. Aan tafel bij presentator Marlous Flier de clubwatchers Maikel Suilen (Roda JC) en Rob Sporken (Fortuna Sittard), en vaste sidekick Ivar Hoekstra.


Apr 3, 2023

De sportredactie van De Limburger blikt in de Voetbalpodcast terug op het afgelopen voetbalweekeinde. Met aandacht voor de perikelen bij Fortuna Sittard, de gebroeders Van Bommel bij MVV en de povere prestaties van VVV in thuisduels. Aan tafel bij presentator Marlous Flier de clubwatchers Emil Visser (MVV) en...